Всичко за Евро 2024 с БЛИЦ – ТУК!

Испания се класира за финала на Евро 2024 след победа с 2:1 над Франция след обрат. Радостта на „червените фурии“ беше помрачена след края на мача на „Алианц Арена“ в Мюнхен, когато футболистите на селекционера Луис де ла Фуенте ликуваха пред сектора със своите фенове.

Тогава на терена се случи поредния огромен гаф в сигурността, тъй като футболен привърженик нахлу при играчите, опитвайки да си направи селфи с някоя от звездите. Той беше заловен от стюардите и охранителите на стадиона. Един от гардовете обаче се подхлъзна, събори на земята, а след това и изрита десния глезен на капитана на Испания Алваро Мората.

В резултат на това 31-годишният нападател на Атлетико (Мадрид) се хвана за крака, а впоследствие, изпитващ болка, започна да подскача на левия си крак.

Стана ясно, че днес медицинският щаб на испанския национален отбор спешно ще отведе Алваро Мората в специализирана клиника, за да бъдат установени естеството и тежестта на травмата.

Нахлуването на фенове, желаещи да се снимат със звездите, е един от големите проблеми със сигурността на стадионите по време на Евро 2024. Дори по време на полуфинала между Испания и Франция на терена изникна желаещ за снимка с Килиан Мбапе.