Ансамбълът ни по художествена гимнастика направи демонстративно изиграване на двете си съчетания пред публиката по време на турнира "Жулиета Шишманова" в Бургас. Допреди няколко дни момичетата на Весела Димитрова бяха на лагер във Варна, след което се прибраха в София. В петък обаче заминаха за Бургас, за да зарадват феновете.

И отново се получи страхотно шоу. Симона Дянкова, Лаура Траатс, Ели Бинева, Мадлен Радуканова, Теди Александрова, Стефани Кирякова, Камелия Стоилова и Мадлен Сергеева вдигнаха на крака препълнените трибуни и получииха заслужени аплодисменти.

Феновете отново видяха съчетанието с пет обръча по музика на унгарския композитор Балаш Хаваси, както и съчетанието с три топки и две въжета по музика от филма "Шерлок Холмс". В композицията с пет обръча на мястото на Ели Бинева игра Стефани Кирякова. Както е известно, Ели продължава да има проблем с десния крак, заради което носи специален ботуш. В съчетанието с три топки и две въжета Бинева отново се върна в титулярния състав.

Първата Световна купа за сезона е в уикенда на 1/2 април в Песаро.