-Катрин, ти ли направи всичко това?! Наистина ли направи всичко това...

Поне десет пъти подобният въпрос бе зададен към Катрин Тасева в рамките на няколко минути. Очарователната състезателка по художествена гимнастика смая присъстващите днес в залата на “Раковски с уникални способности. Това, че е сред най-добрите ни грации, е ясно отдавна. Катрин обаче днес извади още едно оръжие от арсенала си. Състезателката със сигурност е най-добрата кулинарка сред гимнастичките.

Повод да разберем за качествата на Кати бе рожденият ден на Невяна Владинова днес. Още сутринта Тасева бе донесла на залата на “Раковски” не една, а две торти. И двете домашно приготвени. През целия ден момичетата чакаха вкусните изкушения. За да дойде края на тренировката към 18:00 часа. Дойде ред на тортите. Те бяха наистина изкушения. Особено шоколадовият шедьовър с бисквити Орео.

Състезателките от двата ансамбъла – жени и девойки, както и индивидуалното направление, набързо окупираха двата подноса. И се насладиха на вкусния десерт.

”Толкова обичаш Неви, че се усеща с колко любов си направила тортите”, пошегува се Илиана Раева, която прекара почти цял ден в залата. Състезателките, треньорите и хореографите така и не спряха да питат Катрин дали наистина тя е приготвила двете торти, а след това я поздравяваха.

Всички момичета заедно с треньорите се наредиха на килима и още веднъж поздравиха Неви по случай рождения й ден. Изпяха “Happy birthday”, а Илиана Раева й пожела “Искам олимпийски медал”...
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ