Шефът на родната художествена гимнастика Илиана Раева коментира снощната мега изява на Златните момичета от ансамбъла . Раева бе изключително емоционална след случилото се в "Арена Армеец" и каза, че шоуто е било възможно най-доброто за края на невероятната кариера на гимнастичките ни.

"Направо съм съсипана. Просто бях смазана. Музика, ефекти, публика. Момичетата се хвърлиха да играят, такава страст... Бях разтърсена. Подходихме професионално към всичко и направихме нещо запомнящо се. Шоуто беше на световно ниво. Сълзите на хората по трибуните казаха всичко. Нищо по-красиво не можеше да направим за тези момичета. Постигнахме нещо голямо с много труд. Всичко се гради около любовта. Нашата, на момичетата, на феновете. Това на фона на случващото се в живота ни. Тези момичета са светъл пример. Залите се пълнят, всички искат да приличат на тях. Това е по-важно от всички медали. Накарахме хората да се почувстват номер 1 поне за няколко мига", коментира Раева в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия.

Една от грациите Християна Тодорова също бе гост в предаването и сподели, че емоцията е била невероятна.

"Не съм вярвала, че можем да направим такова шоу. За първи път бях спокойна и играх без притеснение. Шоуто беше на световно ниво", каза Тодорова, като допълни, че това не е краят.

"Всяка ще тръгне по своя път, но все още не сме приключили. Ако успеем да направим второ шоу, може да останем в залата и да се занимаваме с това", коментира гимнастичката.