Акцията по разкрасяване на състезателките по художествена гимнастика продължава. Още преди няколко дни Аделина Цанева и Неви Митева се заеха с ансамбъла, а след това и с индивидуалното направление. Двете професионалистки демонстрират тайните на сценичния грим, който е и занапред ще бъде неделима част от изяществото на родните грации.

Момичетата продължават да получават изключителни съвети и след намесата на грима днес изглеждаха невероятно. Невяна Владинова, Катрин Тасева, Ерика Зафирова, Боряна Калейн и Петя Борисова бяха преобразени тотално. Особено впечатляваща бе Ерика Зафирова, която няма нищо общо с досегашното си излъчване.

От федерацията по художествена гимнастика и самите състезателки са изключително доволни от намесата на професионалисти в бранша. “Нямаме търпение да се покажем пред съдии и публика. Освен да  покажем новите съчетания, искаме да изглеждаме по най-добрия начин”, казаха състезателките.

Припомняме, че в сряда (15 февруари) ансамбълът заминава за Москва за Гран при турнира, който е в края на седмицата. С тях тръгва Невяна Владинова за участие в индивидуалната надпревара, Боряна Калейн ще участва в съпътстващия турнир. При девойките ще ни представя Елизабет Йовчева.