При дузпата за Сайрънс снощи червената лампичка започна да мъждука. При гола на Сайрънс светна, а в последните секунди на мача вече блестеше ярко, макар и резултатът да беше 1:1.. Али Соу обаче я загаси. Но тя си свети открай време. Къде слабо, къде силно. Май някои люде не я виждат и не правят сили да я загасят завинаги.

От началото на сезона ЦСКА прилича на гладиатор с голи ръце, тръгнал да се бие със зверовете. И на няколко пъти се измъква на косъм от провала. 2:2 и три пъти по 2:1. Като в два от случаите с 2:1 победите дойдоха на финалната права.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Казват, че късметът помагал на силните. За да си силен, ти трябват оръжия по всички части на бойното поле. Такива няма ни в ариергарда, ни в офанзивен план. Стамен, горкият, какво да направи, след като повечето от новите са с голи ръце. А тези, които уж имат оръжия, нещо не са ги наточили както трябва. Е, такава армия, в която оръжията са кът и стрелят с халосни патрони, един ден ще я схрускат.

Всъщност, ЦСКА я кара така вече пета година. Резултатът е виден – рекордни четири поредни втори места и провали за Купата, която два сезона поред ти е нарисувана да я вземеш и прегърнеш.

Нужни са тотални промени. Проблемът е, че никой не се вслушва в това. Явно блясъкът на червената лампа заблуждава, а не стряска видните фактори в Борисовата градина. Време е обаче кошмарът да свърши, защото щастието помага веднъж, втори, трети път, но после идва реалността…
РУМЕН ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ