Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов не изневери на стила си и отново подпука съдиите след равенството 3:3 с Левски. Години наред той повторя като развален грамофон една и съща песен, от която на слушателя му писва, а самият изпълнител олеква.

Стоилов така и не разбра, че докато търси единствено и само вината за провала в реферите, а не в своя си двор, ЦСКА трудно ще постигне големи успехи.

БЛИЦ го съветва да си пусне мача на запис. Да го изгледа, ако трябва, пет пъти, за да види и проумее, че ЦСКА не можа да победи не заради Георги Кабаков, а заради безумния си вратар Бусато и некадърния защитник Пламен Гълъбов. Бранителят е един от любимците на Стоилов, но той е на огромно разстояние от класата на Николай Бодуров. Толкова огромно, колкото далеч е и титлата от „армейците“.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Най-четената агенция неведнъж е критикувала Кабаков, но в събота човекът свири перфектно. Ако „червените“ си бяха реализирали положенията и ако не бяха ужасяващите изяви на бразилския вратар и на Гълъбов, щяха не са спечелят, щяха да размажат Левски.

Всичко запозна добре за ЦСКА. Повеждаш с 1:0, диктуваш играта, удряш две греди. Но после с два подаръка „армейците“ успяха да „помогнат“ на своя съперник да се съвземе.

Стойчо Стоилов обаче си знае своето. Все другите му виновни…
Димитър АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ