ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Членът на Управителния съвет на Левски Борислав Георгиев обяви на проведената от ръководството на клуба пресконференция, че инвеститор е проявил интерес към стадион „Георги Аспарухов“.

БЛИЦ още в понеделник съобщи, че на срещата си медиите управата на „сините“ ще съобщи, че са започнати контакти с фирма, която проявява интерес към емблематичния дом на левскарите.

 WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

„Важна задача е изясняване на статута на стадиона. Как ще бъде осъществено това е въпрос на преговори. Говори се с инвеститори и международна одиторска фирма. Тя ще бъде гарант за цялостната реализация. Засега няма да плащаме. Всичко ще бъде обвързано с цялостния материален принос, който ще получи Левски от тяхната дейност. Видели са потенциал и са съгласни. Може би пропускам много неща и ще ме допълват, но това са нещата, които ще се работят през 2024 година. Не искам да ми задавате въпроси кой е инвеститорът и фирмата. Докато не се подпише договор, нищо не е договорено – основен принцип в правото“, обяви Георгиев.

 „Една от основните цели, които спомена Боби, е да си вземем стадиона. Това е краткосрочно основната цел на ръководството на Левски. Водим разговори с институциите. Търси се най-добрата формула за Левски – дали концесия, или друго. Важното е да е за дълго. После ще водим други разговори“, допълни Наско Сираков.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!