Треньорът на Левски Станимир Стоилов заяви след обрата срещу Локомотив (София) с 2:1 и първа шампионатна победа за него след завръщането му начело на "сините", че успехът е изкован с недобра игра и не е доволен от това, което футболистите му са показали на терена. Според Мъри футбол пред празни трибуни не е футбол.

„В интерес на истината резултатът беше много важен за нас. Имахме добри мачове досега, но не печелихме трите точки. Днес успяхме да спечелим трите точки с недобра игра. Не съм доволен от представянето на нашия отбор но трите точки за жизнено важни. Когато играхме добре, не успяхме да спечелил трите точки, днес успяхме“, коментира Стоилов след мача.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

„Имахме и други ситуации, но играта по никакъв начин не подсказваше да обърнем резултата. Пропуснахме няколко шансове. Локомотив също пропусна. Левски не изглеждаше така, както на мен ми се искаше. Очаквах го това. Липсата на публика създава едно минорно настроение. Нашият отбор разчита прекалено много на феновете си. Даже съм на мнение, че и наказанието за без публика по-добре трябва да се замени с парични гаранции, които ако имаш възможност, плащаш. Това не е футбол просто. Не искам това да звучи като оправдание. По принцип не обичам мачове без публика.  Не съм доволен. Бари има нужда от голове, защото видяхте какви леки положения пропусна. Всеки играч е в отбора, за да си решава проблемите и да се изявява. Ние трябва да играем много по-добре и много по-уверено“, продължи Мъри.

„Трите точки за нас бяха много важни, но трябва да подобрим значително представянето си. Има голяма разлика в представянето преди паузата и след паузата. Преди паузата бяхме много по-уверени и играхме с по-голяма динамика. Надявам се да се върнем поне към старото ниво, защото не можем да показваме две лица“, завърши наставникът на „сините“.

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022