Вратарят на Левски Николай Михайлов направи силен мач и спаси дузпа срещу Локомотив София при победата с 2:1, но след срещата призна, че е афектиран. Според него „сините“ сами са си направили двубоя труден.

„Цяла седмица си говорихме, че трите точки бяха много важни за отбора, треньорите и фенове, които продължават да показват уникална подкрепа. Затвориха стадионите, надявам се това скоро да го променят. Афектиран съм от мача и не искам да коментирам. Направихме си го много тежък сами. Радвам се, че успях да помогна на отбора и да победим“, заяви Михайлов след мача.

„Не искам да правя разбори, казахме си някои неща в съблекалнята. Старши треньорът ще говори утре. Не отговорихме на агресията. Едни и същи неща си говорим. Физически не се получиха нещата второто полувреме отново. Изстрадана победа. Следващия мач отново излизаме за победа. Срещу Левски всички се хвърлят на 100%, всеки иска да вземе нещо. Ние сме се подготвили още през седмицата. Правим анализи, гледаме с треньора на вратарите. Добре изпълни дузпата, просто не ме гледаше. За мое щастие, успях да я извадя. Последните 5-10 минути започна паниката отзад. Последните мачове не спечелихме никакви точки. Не е сериозно да сме с толкова малко точки. Основното нещо беше днес да вземем трите точки. Надявам се да заиграем по-освободено. Виждате какви млади футболисти влизат. Като победиш, винаги има нотка на самочувствие и увереност. Изключително важна победа и за нашите младите състезатели, които влизат и стартират мача“, каза още стражът на Левски.

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022