ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Собственикът на Левски Наско Сираков се обърна към феновете на клуба. В официалната страница на "сините" беше публикувано съобщение относно откриването на сметка за задълженията към НАП, които вече набъбнаха до 11,5 милиона лева. 

Toп Коефициенти за efbet Лига!

Сираков обявява, че той лично призовава за подкрепа. Реакцията на легендарния голмайстор идва само часове след пресконференцията на Ивайло Ивков. По-рано днес изпълнителният директор на Левски призна за сериозните различия с висшето ръководство, визирайки Сираков. Така синът на Кирил Ивков потвърди новината на БЛИЦ, че двамата с Наско не могат да мелят заедно брашно. Иво Ивков дори обясни, че е готов да напусне клуба, а анонсираното от Сираков споразумение с НАП определи като "унизително".

Войната в Левски вече е публична: Ивков атакува яростно Сираков! ВИДЕО

От изявлението в сайта на Левски стана ясно още, че Сираков в най-скоро време ще даде пресконференция, на която ще бъде обявен план за набиране на допълнителен капитал на клуба чрез емитиране на акции.

Изявлението на Сираков:

"Скъпи левскари,

В продължение на изявлението ми от вчера и вследствие на огромният интерес от привържениците за подпомагане на клуба за намаляване на задължението му към НАП - искам да посоча по долу банковата сметка, по която можете да превеждате средствата:

Първа Инвестиционна Банка

IBAN   BG81FINV91501017360470

BIC      FINVBGSF

ПФК ЛЕВСКИ АД

Тази дарителска кампания е първата, в която аз лично Ви призовавам да се включите. Всеки лев преведен по тази сметка отива директно в НАП и намалява задължението на клуба.

Очаквайте в най-скоро време пресконференция, на която ще бъде обявен план за набиране на допълнителен капитал на клуба чрез емитиране на акции.

Вярвам, че с общи усилия ще успеем да се справим и наберем така нужните на любимия ни клуб средства в този момент.

Искам да изкажа благодарност на генералния спонсор на клуба Palms Bet за съдействието и безрезервната подкрепа.

Ваш Наско Сираков".

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК