Съпругата на най-великия футболист на Левски Георги Аспарухов - Величка Маркова, следи отблизо събитията в клуба. Лита е огорчена от случващото се.

Попитана какво би казал Гунди за това, което става, тя отговаря пред столичен вестник: "Не знам какво щеше да каже. Със сигурност щеше да е дълбоко огорчен от действията на Божков. Унизително е да се въргаля името на клуба от непочтени хора. Може би съм малко крайна. Не познавам никой от така наречените благодетели на Левски, но досега не съм видяла коректно отношение. Докато Гунди беше жив, времената бяха много различни. Сега хората станаха алчни. Те искат и не са склонни да дават. Във футбола е същото. Футболистите искат, а даването отива на заден план. През 60-те години да носиш фланелка на Левски беше гордост. Футболистите бяха закърмени от деца и юноши с клуба. На пръсти се брояха тези, които идваха от чужд отбор. Сега децата тренират, хвърлят се и се появява някакъв безхаберник, на когото плащат доста солидна сума. Заиграва в отбора, а истинските левскари подсмърчат отстрани. След това феновете обвиняват, че Левски не върви. Много съм разочарована от част от публиката в клуба. По-кресливата част. Вероятно има и по-читави хора, на които не им чуваме гласовете. Чета във "Фейсбук" как някои обясняват колко прав бил Божков. Започват се разговори на политическа тема и клубът остава на задна линия."

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

"На Васил Божков дали му е минало през ума как се чувстват дечицата, които летят в облаците, когато облекат синята фланелка. Чувствам се омерзена. Има нужда от кардинална промяна. Със закърпване и нови благодетели видяхме, че не става. Нека да оставим настрана романтичните чувства. Чудя се що за бизнесмени са тези хора, щом не могат да направят успешен проект от клуб с толкова много привърженици и богата история. Като погледне човек и през другите отбори колко лица с прякори минаха...", добавя Лита Маркова.

Борисов със сензационни новини за "Балкански поток", Божков и акциите на "Левски" ВИДЕО