Главният съдия на мача ЦСКА – Зоря бил доста унил и гледал гузно на тръгване от стадиона. Това разкриха източници на БЛИЦ, станали свидетели на излизането на Мануел Шутенгрубер.

„Червените“ загубиха с 0:1 в София и почти се простиха с надеждата за второто място в своята група  на Лигата на конференциите. Тимът има само една точка, а снощи на три пъти поиска дузпа. Повторенията показаха, че в два от случаите „армейците“ са били прави. Не така обаче мислеше австрийският арбитър.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

„На терена беше много смел и строг. Раздаваше правосъдие все едно е главен прокурор на световния футбол. Голям непукист го раздаваше. Да го бяхте видели след мача. Беше пребледнял, гледаше като препикано мушкато. Както се вика, измъкна се от стадиона все едно беше по бели гащи. Никой нищо не му каза кой знае какво, само малко го освиркваха феновете, но той се оглеждаше насам и натам доста плашливо“, коментираха информатори на БЛИЦ.

Припомняме, че Шутенгрубер има навика да реже родни отбори. През 2018 година той клъцна и Лудогорец при гостуването в Будапеща на унгарския МОЛ Види. Тогава българският тим също загуби с 0:1.
Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа