Треньорът на Зоря (Луганск) Виктор Скрипник има да решава сериозни проблеми преди гостуването на ЦСКА. "Червените" приемат украинците в четвъртък от 22:00 часа на "Васил Левски" в трети кръг от груповата фаза на Лигата на конференциите. 

Зоря в петък загуби катастрофално при гостуването на Шахтьор (Донецк) - 1:6, но до голяма степен оправдания затова могат да се търсят в многото проблеми с контузени футболисти, които се струпаха на главата на Скрипник. Освен намиращите се в лазарета преди мача, след срещата в Донецк с травми са още двама и не е ясно дали ще бъдат готови за визитата в София. 

Още в 20-ата минута на двубоя с Шахтьор Виктор Скрипник трябваше да заменя централния защитник Виталий Вернидюб, който се контузи. Травма получи и 24-годишният халф Йехор Назарина. Той напусна терена на полувремето заради болки в коляното. Назарина е основен играч в селекцията на Скрипник. 

След срамното поражение Зоря е на петото място във временното класиране на украинския елит с 20 точки. Шахтьор (Донецк) е втори с 26 точки, а лидер с 29 е Динамо (Киев). 

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа