Ръководството на ЦСКА обясни на феновете си как ще влизат на стадион "Васил Левски" за мача със Зоря в четвъртък от 22:00 часа. Както вече стана ясно, срещата от Лигата на конференциите ще се играе пред публика. Информацията беше потвърдена от Министерството на здравеопазването и Столичната регионална здравна инспекция.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Зрителите, които искат да гледат на живо срещата на Националния стадион "Васил Левски" в четвъртък, ще трябва да покажат зелен сертификат - те трябва да са ваксинирани, да имат сертификат за преболедуван COVID-19 или да имат отрицателен PCR или антигенен тест.

Още от съобщението в cska.bg:

"С цел да улесни привържениците, които искат да подкрепят любимците си на стадиона, ръководството на ЦСКА организира специализирани пунктове за тестване в дните преди мача със Зоря.

В сряда ще бъдат отворени два пункта - един пред музея на стадион "Българска армия" и един до фен магазина, като те ще бъдат с работно време от 12 до 19 ч. В четвъртък освен тях ще работят още три пункта около Националния стадион "Васил Левски" с работно време от 11 ч. до 22 ч.

Във всеки пункт ще бъдат осигурени достатъчно служители, които да обслужат желаещите да се тестват.

Ръководството на ЦСКА договори и преференциални цени за всички зрители, които искат да се тестват специално за мача със Зоря - бързият антигенен тест ще струва 10 лв. в специализираните пунктове. 

Призоваваме всички желаещи да се тестват да го направят възможно най-рано, за да се избегнат струпвания преди мача.

Билетните каси на стадион "Българска армия" ще работят от 12 до 19 ч. днес, а в деня на мача билети ще се продават и на касите на "Гурко" от 11 ч. до края на първото полувреме на срещата, която започва в 22:00.

Цените на билетите:
- Сектор "А" - 25 лв.
- Сектор "Б" - 15 лв.
- Сектор "В" - 15 лв.
- Сектор "Г" - 15 лв.
- ВИП ложа - 150 лв.

Деца до 7-годишна възраст влизат на стадиона безплатно.

Хора с инвалидност над 49% получават 20% отстъпка от билета за двубоя. За използването ѝ се предоставя решение на ТЕЛК.

Ръководството на ЦСКА напомня, че всеки, закупил своя билет онлайн, ще получи 1 лв. отстъпка от редовната цена".

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа