Дефанзивният полузащитник на Локомотив (Пловдив) и националния отбор Петър Витанов ще отсъства от терените поне един месец. Toй пострада в гостуването на ЦСКА в неделя, когато в 18-ата минута влезе в единоборство за топката с Греъм Кери и се строполи на терена, държейки се за лявото коляно. 

Първият преглед е установил увреждане на една от връзките му. Предстои втори такъв, след което ще стане ясно какво точно е състоянието му и как ще протече лечението. Възможно е Витанов да отсъства и за по-дълъг период, ако травмата се окаже по-тежка и се наложи оперативна намеса. 

Контузията му е тежък удар по Александър Тунчев и Локомотив (Пд). Юношата на ЦСКА е един от най-важните и постоянни играчи на "черно-белите", като със сигурност ще липсва при гостуването на шампиона Лудогорец в Разград. Мачът на “Хювефарма Арена” е в неделя от 18:00 часа.

Заради контузията Витанов отпадна от сметките на националния селекционер Ясен Петров за контролата срещу Украйна (11 ноември) и световната квалификация с Швейцария (15 ноември).

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа