Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев говори след победата с 3:1 над Ботев (Пловдив) в Efbet лига, с което разградчани нанесоха първо поражение на "канарчетата". Генчев отбеляза характера и желанието на своите играчи за постигнатия обрат, но допълни, че не иска да вижда толкова пропуски пред вратата на съперника.

"Изключителна трудна победа, знаехме, че тук се играе трудно. Имат подкрепата на верните си привърженици. Тази година имат изключително добър отбор, неслучайно са на трето място. Победата бе постигната с характер и желание. За втори път като гости ни повеждат и успяваме да обърнем мача. 

Искаме да виждаме отбора да играе атакуващо, да вкарва и създава положения. Иска ни се да сме по-успешни пред вратата на съперника. Да, не могат да се вкарват всички положения, но не можем да пропускаме както днес. 

Във всяка фаза трябва да работим. Трябва да допускаме по-малко положения, при контраатака да се затваряме по-бързо. Трябва да работим и в двете фази. 

Показахме грешките, които допуснахме срещу Брага, всеки един мач трябва да напредваме и това, което сме сгрешили,  да го изчистваме. 

Във всеки един мач подхождаме сериозно. Показваме уважение към всеки, в четвъртък също ще подходим отговорно към двубоя за Купата срещу Локомотив Горна Оряховица. 

Надяваме се по най-бързия начин Антон Недялков да се върне в игра. До две седмици се може би ще го видим в игра. Каули може да е на линия следващия месец, а Вандерсон след нова година", каза Генчев след двубоя на "Коматево". Щ

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022