Спортният директор на Лудогорец Козмин Моци скочи на съдиите Георги Кабаков и Волен Чинков след победата с 4:2 над Левски на "Герена". 

Двамата рефери за пореден път се представиха крайно неубедително в мач от родното първенство, като през първото полувреме решиха, че няма дузпа за Лудогорец, без да използват ВАР, а през второто дадоха такава за Левски, преглеждайки внимателно ситуацията. Румънецът изрази претенции за нарушение при първия гол на "сините", което също не е било видяно с ВАР.

“За мен заслужена победа. Играхме много добре. Доволен съм от всички момчета и от треньора. Но трябва да кажем, че не сме доволни от съдийството. Защо даваме пари за ВАР, но не го ползваме. Две неща, които трябва да се гледат през първото полувреме. Може да вземе същото решение, но поне да го ползват.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Имаме много добри футболисти, показаха, че имат качества и че са големи характери. Когато играят както трябва, могат да бият всеки отбор”, каза Моци след победата на неговия тим с 4:2 над Левски на “Герена”.

Моци коментира и раздялата с Дамбраускас, като подчерта, че все още текат разговори с литовеца за условията, при които ще си тръгне.

"В този момент не може да имаме друг треньор, защото говорим с Валдас Дамбраускас за разтрогване на договора. Станислав Генчев е показал, че има качества, че е добър треньор. Така че всичко е възможно.

Има много неща, заради които се стигна дотук, но докато не приключим с разтрогване на договора, няма какво да кажа по тази тема”, допълни Козмин Моци.

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа