Бившият вратар на Лудогорец Владислав Стоянов изрази мнение, че шампионите ще победят ЦСКА в дербито утре. Мачът е от 17:15 часа в Разград. 

"Лудогорец не се представи на нивото, което всички очакваха в групите, имаше контузии, смяна на треньори, нещата са комплексни. Дано отборът да преодолее тази миникриза в Европа. Двубоят утре ще бъде с много голям заряд. Надявам се домакинският фактор да изиграе своята положителна роля“, каза пред БНТ Владо Стоянов.

Бившият страж сега работи към скаутското звено в школата на „орлите“ като предимно наблюдава вратари, но и полеви играчи.

„В последно време не мога да познавам изходите на двубоите. Смятам, че няма да има много голове, повече ще бъде борбата в средата на терена. Мисля, че Лудогорец ще може да победи, ще заложа на 1:0 или 2:0 в полза на Лудогорец“, каза Стоянов и добави, че "орлите" ще спечелят титлата и този сезон.

Той е щастлив от факта, че в националния отбор на България има много вратари, които се изпробват от селекционера Ясен Петров.

„Със сигурност националният отбор има нужда от фигура като Ивелин Попов, защото мисля, че в отбора липсват лидери. А той има тези лидерски качества, той би бил полезен, но не искам да се бъркам в работата на треньорите“, завърши Владислав Стоянов.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа