Ръководството на шампиона Лудогорец осигурява безплатни тестове за феновете, които притежават билет за мача с Брага, но нямат зелен сертификат. Кампанията стартира тази сутрин в 8:30 часа на улица “Васил Левски” в Разград и ще продължи до началото на срещата от групите на Лига Европа. 

Клубът препоръчва феновете да се тестват възможно най-скоро, тъй като процесът отнема време.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

ПФК Лудогорец напомня, че в 15:00 часа се отваря още един пункт за бързи тестове - на фен караваната под стадион “Хювефарма Арена”.

Мачът с Брага от груповата фаза на Лига Европа започва в 19:45 часа. Вратите на стадион "Хювефарма Арена" отварят два часа по-рано.

Както е известно, със заповед на Министъра на здравеопазването Стойчо Кацаров от 21 октомври се въвежда задължителното използване на зелен сертификат за присъствие на футболните мачове от българското първенство и евротурнирите.

Ето кои са трите опции, които означават, че имате зелен сертификат (достатъчно е една от трите да е валидна):

1. Сертификат за завършен цикъл за ваксинация. Такъв сертификат е без краен срок.
2. Сертификат за преболедували коронавирус (потвърдени случаи с положителен резултат в националния регистър за борба с COVID-19). Сертификатът е валиден 180 дни след датата на първия положителен PCR или антигенен тест от сертифицирана лаборатория.
3. Сертификат, който се издава на базата на направен тест. При PCR теста срокът на валидност е 72 часа след получаване на резултата, а при антигенен тест - 48 часа.

Цифровият вариант за европейски зелен сертификат може да бъде получен от https://www.his.bg/bg/dgc .

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа