ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 1 – ТУК!

Битката между Кристиано Роналдо и Лионел Меси продължи и на Мондиала в Русия, като и двамата напуснаха турнира в един и същ ден. Посрещнати с много очаквани от феновете, двамата не помогнаха на тимовете си да продължат на повече от 1/8-финал и отборите им отпаднаха след загуби от Уругвай и Франция. Португалецът определено тръгна по-добре на Световното, като вкара хеттрик на Испания за (3:3), изравнявайки в последните секунди, докато аржентинецът пропусна дузпа срещу Исландия и лиши Аржентина от трите точки.

Вторите мачове също не бяха в полза на Меси и докато Аржентина загуби с 0:3 от Хърватия, Роналдо донесе победата на Португалия с 1:0 над Иран.

Звездата на Реал (Мадрид) загуби битката с колегата си от Барселона в последните срещи от груповата фаза и докато Меси вкара при победата с 2:1 над Нигерия, Роналдо пропусна дузпа при хикса срещу Иран.

Снощи двамата изиграха последните си срещи на Световното, като Меси взе участие в два от трите гола на Аржентина при загубата с 3:4 от Франция, докато Роналдо не се запомни с нищо при поражението на португалците от Уругвай с 1:2.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

След като и двамата приключиха с Мондиал, дойде време за равносметка. Роналдо има повече отбелязани голове от Меси (4:1),  но има и повече отправени удари към вратата 12:9, съответно 8:6 точни и 4:3 неточни.  Повечето засади и жълти картони също са в полза на португалеца.

Меси има повече асистенции - 2:0 и явен превес по отношение на направените подавания - 170:93, като има и леко предимство по отношение на нарушенията - 4:3 направени и 15:14 получени.

ПРОГРАМА, КЛАСИРАНЕ И РЕЗУЛТАТИ НА МОНДИАЛА В РУСИЯ