"МЪЖЕ БИЯТ ЖЕНИ НА ОЛИМПИАДАТА ПОЗОР! БАЙДЪН, СОРОС И ХАРИС КОМАНДВАТ МОК! ТРЪМП ЗАЯВИ - ЩЕ ЗАЩИТЯ ЖЕНИТЕ И МОМИЧЕТАТА!". Това коментира eдин от най-известните български политици от новото време Георги Марков. 

Учени разкриха стряскащи факти за гениталиите на жените-мъже от Олимпиадата

Поводът бившият шеф в ПФК Левски да изригне в социалните мрежи е грандиозният скандал с Иман Калиф на Олимпиадата в Париж. Алжирката е състезателка по бокс и играе в категория до 66 кг при жените, но има твърдения, че биологичният ѝ пол е мъжкият, въпреки че е допусната участва в олимпийския турнир при дамите.

Жената-мъж помпала мускули в България! ВИДЕО

Още от публикацията на Георги Марков:
 
"Алжирски мъж боксьор играе при жените и счупи носа на състезателка от Италия. Мелони протестира... Глас в пустиня.
Дотук ни докараха Сорос, Байдън, Харис, Макрон, Меркел, Шолц, Урсула, Туск, Вебер. 

Неолибералните прогресисти са по-лоши от комунисти. Те поне не допуснаха миграция на ножа, лудостта трети пол и мъже да бият жени на Олимпиада.

В предизборна Америка скандалът е чутовен. Байдън и Харис мълчат по случая. От вчера влезе в сила Деветата поправка на Закона от 1972  относно дискриминацията на пола. От 1 август мъжете, които кажат, че се чувстват жени, ще имат пълен достъп до женските съблекални, бани и пр. Стига да декларират това си чувство. Вече ще се използват биологични местоимения, ако ли не - ще се  квалифицират като език на омразата с тежки последици. Не случайно, точно на Великден, транссексуалните бяха поздравени от Байдън.

Тръмп бе категоричен, че, ако стане Президент, няма да подкрепи участието на мъже в състезания на жени - една безумна и несправедлива реалност. “Ще защитя жените и момичетата”, заяви той по “Fox news” и: “Няма да допусна на Олимпиадата в Лос Анжелис подигравка с Християнството, като печалното откриване на игрите в Париж.” 

Браво на Стефка Костадинова и БОК, че реагираха срещу участие на мъже в женските дисциплини.

Соросоидите от МОК защитиха алжирския боксьор, пребил състезателката. Безсрамници! Махайте се!. Оставка!".

 

МЪЖЕ БИЯТ ЖЕНИ НА ОЛИМПИАДАТА ПОЗОР! БАЙДЪН, СОРОС И ХАРИС КОМАНДВАТ МОК! ТРЪМП ЗАЯВИ - ЩЕ ЗАЩИТЯ ЖЕНИТЕ И МОМИЧЕТАТА!...

Публикувахте от Георги Марков в Четвъртък, 1 август 2024 г.