15-годишната Камила Валиева e допингираният спортист, около когото гръмна големият скандал на Олимпиадата в Пекин, твърдят световните медии.

Тя бе в групата от четирима спортисти на Русия, която пропусна днешната тренировка, което още повече засили подозренията. Валиева се превърна в сензация в Пекин, след като стана първата, изпълнила четворен скок на Олимпиада.

Твърди се, че в пробата й са открити следи от лекарство за сърце, но заради това, че е непълнолетна, не се споменава повече информация около пробата й. От ръководството на Руската федерация по фигурно пързаляне обявиха, че утре сутринта ще има повече информация.

По-рано днес стана ясно, че състезател по фигурно пързаляне от "сборная" е дал положителна проба преди Игрите, но едва днес тя е била разкрита.

Междувременно се появи и друга информация около скандала с допинга, но тя все още не е потвърдена. Тя дойде от американската телевизия NBC, която твърди, че прекрачилият правилата е фигуристът Никита Кацалапов, в чийто тест има следи от марихуана.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)