Треньорката на Камила Валиева - Етери Тутберидзе, видя умишлена атака срещу възпитаничката си и изригна в социалните мрежи.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

15-годишната сензация на фигурното пързаляне беше в центъра на вниманието на Олимпиадата в Пекин, след като спечели златото с тима на Руския олимпийски комитет, но след това стана ясно, че е дала положителна допинг проба с триметазидин.

Това е най-критикуваната жена в Русия в последните часове СНИМКИ

Тутберидзе, която понесе вълна от критики, включително от президента на МОН Томас Бах, обясни, че не смята, че носи отговорност за психическото напрежение върху Камила. 

Камила Валиева с първи думи след скандала и провала в Пекин

"Камила Валиева (на последната снимка) - олимпийска шампионка отборно, нашата звезда. Много крехка, но в същото време много силна спортистка. Тестът за Камила трябваше да минат от целия ни отбор. Колко показателни са тези ситуации - тези, които се усмихваха вчера, днес напуснаха демонстративно трибуните и й се нахвърлиха като чакали, показвайки различни методи на инквизицията. Но така е по-добре, защото истината се разкри и съдбата ни разделя с тези хора", написа Етери Тутберидзе в социалните мрежи и публикува снимки: