Днешните прогнози за мачовете от световното първенство са на Димитър Димитров-Херо. Един от най-добрите български треньори коментира пред БЛИЦ предстоящите двубои.

"Днес дербито е между Уругвай и Англия. Давам предпочитанията си за англичаните, мисля, че ще победят. Това, което видях в първия кръг срещу Италия, поне в последните няколко години Англия показа една от най-добрите си игри. Казвам го независимо, че загубиха. Докато Уругвай определено разочарова срещу Коста Рика. Бяха едни от моите скрити фаворити, мислех, че ще имат възможности да се предтавят по-добре. Ако търсим причината, че Суарес не играе, не би трябвало това да е причина. Те ще бъдат като Испания - едно от разочарованията на това световно първенство", коментира Димитър Димитров.

"Много хора се нахвърлиха срещу Гърция след загубата от Колумбия. Аз пък ще им дам предимство на гърците като на наши комшии срещу Япония и мисля, че ще победят", допълни бургазлията.

Прогнозите на Димитър Димитров-Херо
Колумбия - Кот Д Ивоар 1:2
На полувремето 0:0

Уругвай - Англия 0:2
На полувремето 0:1

Япония - Гърция 0:1
На полувремето 0:1

Прогнозите от вчера: Светослав Тодоров позна, че Холандия и Хърватия ще постигнат победи. Тоди дори уцели точния резултат на полувремето на Камерун - Хърватия (0:1).