Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев изрази надежда, е тимът може да спечели поне точка срещу Реал (Мадрид) на „Сантяго Бернабеу”. Утре вечер от 21:45 часа разградчани излизат срещу испанския тим в последен мач от груповата фаза на Шампионската лига. Равенство или победа оставят шансове на българския отбор за класиране в Лига Европа.

“Не съм съгласен, че приключва приказката. Просто приключва една глава от приказката, за да започнем да пишем нова още следващата година. Аз лично искам да покажем игра, която да се хареса на хората, които обичат Лудогорец. Която да накара нашите привърженици да се чувстват горди. И така вътрешно в себе си тая надежда, че можем да вземем нещо на “Бернабеу”, защото футболът е интересна игра и понякога има неочаквани обрати. Да, Реал е най-добрият отбор в света. Ще бъде изключително трудно, но все пак в спорта винаги трябва да бъдеш оптимист”, каза Петричев пред БТВ.

“Успяхме на усетим емоцията на Шампионската лига. Изключително сме щастливи, че бяхме част от този турнир. Един уникален форум, където освен футбол могат да се видят и много други неща, които полезни за бъдещето на нашия клуб. Натрупахме много опит и се надявам през следващата годи отново да покажем най-доброто от себе си”, добави директорът на Лудогорец.

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!