Около 30 български фенове на Ливърпул с шалчета на легендарния английски клуб посрещнаха своите любимци на аерогара "София". "Мърсисайдци" кацнаха около 19:30 часа, а утре от 21:45 часа се изправят срещу Лудогорец в мач от Група "B" на Шампионска лига.

Българските привърженици на славния английски Ливърпул, които се бяха събрали на аерогарата с надеждата да се докоснат до Стивън Джерард и компания, не можаха да сбъднат мечтата си. Звездите от Англия не се появиха в чакалнята при феновете, а бяха изкарани през страничен изход. Групата привърженици успя единствено да снима "мърсисайдци" през стъклото, което ги раздели с почитателите им.

Първи излезе мениджърът Брендън Роджърс, който веднага се шмугна във ван със своя щаб и направо тръгнаха за пресконференцията на "Васил Левски", която е от 20:00 часа. Останалата част от делегацията се качи в червения автобус и се отправи към хотел "Хилтън".

Крайно интересна бе ситуацията с капитана Стивън Джерард. Единствен от всички той се отправи на прибежки бързо към тоалетната на летище "София" и последен се качи в автобуса. Стиви Джи получи най-много аплодисменти и бе посрещнат с песни от родните фенове. В отговор той им помаха приятелски.

Делегацията на английския клуб е водена от легендите Йън Ръш и Кени Далглиш.

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа