Вратарят на Славия Светослав Вуцов, който се превърна в герой при равенството с ЦСКА снощи (1:1), симпатизира на "армейците". Това обясни босът на "белите" Венци Стефанов. Членът на Изпълкома на БФС изрази разочарование от съдийството на Георги Кабаков в срещата на стадион "Българска армия". 

"Доволен съм от точката, защото я постигнахме с мъжка игра. Браво на всички момчета, браво на Светльо Вуцов! Той е цесекар, но играе със сърце и воля срещу своя любим отбор. Щом е син на Велислав Вуцов и е станал цесекар, това показва, че има свое собствено мнение и умее да го отстоява", каза Стефанов пред "Спортал". 

18-годишният Вуцов блесна на "Армията" снощи, спасявайки дузпа на Греъм Кери в 76-ата минута. Славия стигна до точката с изравнително попадение на друг младок в добавеното време - Мартин Атанасов. 19-годишният син на бившия играч на Левски Чавдар Атанасов влезе на смяна в 87-ата минута и малко след това реализира за крайното 1:1.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Не разбрах обаче защо ни смениха съдията (б.р. - Георги Кабаков) на почивката срещу ЦСКА!? Много съм разочарован. Вие не забелязахте ли, че през второто полувреме свири друг съдия?! Сигурно Дейвид Копърфийлд го е сменил, не знам. Как ли стават тия работи! Червен картон, дузпичка, идеално. Ама не стана!", коментира още Венци Стефанов. 

"Разбрах, че Петър Величков е говорил нещо по телевизията. Първоначално тръгнал да се кандидатира за президент на футболния съюз под давлението на най-сериозните футболни хора в България... После планът се попроменил. Брей, добре. Да вземе обаче да каже имената на най-сериозните футболни хора в България. Кои са? Явно ние не сме сред тях", добави шефът на Славия.

Efbet Лига - сезон 2021/2022