Треньорът на Славия Златомир Загорчич бе разочарован след поражението на неговия отбор с 0:3 от Локомотив (Пловдив) като гост в мач от 14-ия кръг на efbet Лига. Наставникът на "белите" изтъкна като основен проблем защитата на тима му при статичните положения.

"Имахме колебания, след пропуснатите две ситуации още в началото. Ако тогава бяхме реализирали, мачът можеше да се развие по различен начин. Агресията, която Локомотив наложи, не ни позволи да играем нашата игра и да отговорим на интензитета. Вкараха ни първия гол след статично положение и това ме притеснява, защото продължаваме да имаме най-много проблеми при статичните ситуации", заяви Загорчич след мача.

"След гола опитахме да отговорим, но не успяхме да създадем опасни ситуации. На полувремето говорихме да сме концентрирани и да изчакваме нашите моменти, за да реализираме, но може би имаше умора в играчите след победата над Левски - и емоционална, и физическа. Още в началото на втората част допуснахме втори гол след груба колективна грешка и тогава нещата станаха много трудни за нас", допълни наставникът на Славия.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига