След като миналата година се оказа различна и пренесе нашето всекидневие предимно в мрежата и спокойно трябва да заявим, че точно тези тенденции най-вероятно ще останат дълго време и обществото не би ги променило. Трудностите обаче се забелязаха навсякъде с едно изключение - развлекателната индустрия за спортни прогнози отбеляза нов ръст. От една страна трябва да забележим, че много потребители насочиха вниманието си към различни спортове, които все още се практикуваха, както и към онлайн казината. Удоволствието от играта, придружено с по-сериозни печалби, официално се оказа най-добрата възможност за мнозина, които по един или друг начин бяха засегнати. Добрата новина е, че тази индустрия продължава своя възход и тази година има много сериозни планове за подобряване на всички функции. Ето за какво трябва да се подготвим:

На първо място трябва да забележим, че след като в САЩ мнозина изразиха недоволството си от факта, че трябва да използват прокси сървъри, за да не привлекат различните регулатори. Инатът на клиентите се оказа ефективен, особено след като все повече американски щати започнаха да променят правилата и да дават зелена светлина на различните букмейкъри.

И докато това са добри новини за мнозина, нека обърнем внимание на следващата по-важна точка. Все повече играчи разглеждат обстойно предлаганите бонуси, които един букмейкър предоставя. Реномираните букмейкъри винаги предоставят подобни промоции на своите клиенти, но не всеки бранд може да се похвали с такава практика. Ако разгледаме по-подробно мнението на експертите от залози в bwin, можем да забележим, че тук това условие е изпълнено. Най-важното е, че освен популярните стартови бонуси, както и тези за презареждане, операторът предоставя и други приятни възможности. По всичко личи, че новите регулации могат да поставят това условие като задължително. Дори и да не получаваме възможност за бонус предложения, регулаторът обмисля възможност да добави поне опция като безплатните залози, която също е особено положителна. Ако това въведение бъде прието, означава, че ще имаме възможност да инкасираме печалби, при това без да рискуваме свои собствени средства.

Новата година започна с впечатляваща експанзия в криптовалутите, която няма как да бъде пропусната от експертите. Мнозина наблюдават повишаващите цени като наличието на висши сили, но не трябва да се изненадваме от този факт, нито една криптовалута не е подвластна на регулациите и финансовите закони, но пък не може да бъде лишена от вниманието на букмейкърите. Причината за интересът не е във възможността да се спечелят по-сериозни суми, практически всеки залог може да се измери във всяка друга валута. Криптовалутите имат една друга по-сериозна и точна способност - да бъдат невероятно бързи при разплащането. В рамките на няколко секунди всеки депозит може да бъде обработен. Същото важи и за печалбите. Ако вярваме на предсказанията на експертите, скоро можем да видим и самите бонуси да се превалутират в електронна валута, ако това се случи, трябва да се подготвим за още по-висок интерес.

Бяха необходими и няколко години, преди да има разбирателство между спортните фенове и електронните спортове. Кой би подозирал, че електронните игри ще станат особено привлекателни. Впрочем те никога не са излизали от сцената, но интересът се повиши с паузирането на останалите спортове на открито. Именно тогава и мнозина разбраха, че освен възможността да поставят залози на електронен спорт, самите игри се оказаха доста вълнуващи и пленяващи аудиторията. В рамките на една среща можем да забележим редица опити да се промени стратегията и резултатът от всичко това е повече емоция за самите почитатели. Освен това стана ясно, че след няколко турнира, успешните играчи прибират 6-7 цифрени суми, следователно това не е спортна ниша, която трябва да се пренебрегва толкова лесно.

Не на последно място трябва да заявим, че една от най-важните точки, която ще търпи подобрения, е именно мобилната технология. През годините тя се наложи сред почитателите на онлайн залози и очевидно тенденцията ще продължи. След като все повече потребители могат да пренесат забавлението навсякъде със себе си и дори да персонализират своите предпочитания, няма как да очакваме нещо по-различно. Никой не знае колко точно са направените залози от мобилни телефони, но след като около 3 милиарда души разполагат с умно устройство в джоба си, спокойно можем да преценим и колко от тях са почитатели на спорта, все пак говорим за една от най-големите развлекателни индустрии, които изпреварват развлекателните браншове като Холивуд и музикалния свят. Очакваме по-широкото разпространение на 5G покритието, за да разгледаме по-подробно и новите възможности.

И най-добрата новина е, че тепърва ще видим какво предстои, защото годината едва сега започва, а спортният календар вече е запълнен.