ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Пропадналият преди дни трансфер на Иван Иванов в Базел все пак може и да се осъществи. Медиите в Сърбия съобщиха, че хора на швейцарския клуб са пристигнали в Белград за нови преговори с "гробарите" и българския национал.

Причината за подновения интерес на Базел към Русия е, че Александър Драгович преминава в редиците на Динамо (Киев). А както е известно, бившият защитник на ЦСКА е гласен точно за заместник на австрийския бранител.

Преди дни украинците и швейцарците не се разбраха за Драгович, което стопира трансфера на българина. Сега обаче нещата се променят и Русия отново е пред раздяла с Партизан, с които дори се беше сбогувал, след като отпътува за Базел, но веднага се върна в Белград и дори в сряда игра цял мач при нулевото равенство с арменския Ширак. Така "гробарите" се класираха в третия квалификационен кръг на Шампионската лига и им предстоят два сблъсъка с Лудогорец.

Ако трансферът на Иванов в Базел сега се осъществи, треньорът Мурат Якин няма да може да използва българина в останалите мачове на тима от квалификациите, а чак в груповата фаза, ако отборът се класира.

В Сърбия съобщават, че до часове трябва да стане ясно дали Русия ще се раздели с Партизан и ще премине в Базел. БЛИЦ припомня, че още преди дни двата клуба си стиснаха ръцете за сумата от 1,6 милиона евро.