Сагата около нападателя на ЦСКА Жуниор Мораес продължава. Собственикът на Стяуа Джиджи Бекали не спира да твърди, че играчът ще бъде собственост на тима му, а няма да остане при “червените” от София. “Първият, който ще пристигне при нас, е Жуниор Мораес”. Чакаме ФИФА да го обяви за свободен агент и той идва при нас още следващата седмица”, заяви Бекали пред румънското издание sport.ro.

Поводът за изказването на боса е недоволството от страна на треньора на Стяуа Михай Стойка. Наставникът заяви след равенството 1:1 с НК Загреб в контрола, че има нужда от нови попълнения в атака: “Бекали обеща четирима нови. Ако привлечем поне двама, един от които Мораес, ще станем балансиран тим.”

Само преди няколко дни румънските медии съобщиха, че бразилецът дори има предварителен договор със Стяуа и той ще влезе в сила след решението на ФИФА. До няколко дни световната централа трябва да се произнесе за статута на Жуниор Мораес. В момента той продължава да бъде със спрени права заради съдебен процес между бившия му клуб Глория Бистрица и украинския Металург (Донецк)./БЛИЦ