Собственикът на футболния Милсами, елинимирал сензационно Лудогорец във втория квалификационен кръг на Шампионската лига, буквално ще позлати футболистите и треньорите за подвига им. Богаташът Илан Шор обеща преди двубоя, че ще раздаде на героите по един чисто нов автомобил, ако сторят чудото. Веднага след реванша от управата на молдовския клуб потвърдиха новината: "Това, което каза босът, ще бъде изпълнено съвсем скоро. Той влезе в съблекалнята при отбора и каза на победителите, че до няколко дни те ще се возят в луксозни коли. Момчетата си заслужиха автомобилите"

Този жест се прави за първи път в Молдова. Дори звездите на предишното местно страшилище Шериф (Тираспол) при влизането в групите на Лига Европа през сезон 2010/11, когато на вратата им пазеше Владислав Стоянов, не са получавали такива награди.

Както е известно, Милсами победи разградчани с 2:1 на реванша. Молдовският шампион и миналата седмица си тръгна с изненадващ успех с 1:0 от Разград в първата среща и рано-рано изхвърли Лудогорец от евротурнирите.

Шор проследи срещата в Орхей в луксозната си ложа на стадиона. В компанията му бяха негови приятели и съпругата му. След последния съдийски сигнал групата изпадна в еуфория. Един от приближените на боса в радостта си дори захапа златното кръстче, което висеше на шията му и започна да прегръща всички.

Сега момчетата на треньора Юрий Осипенко очакват победителя от двойката Крузейдърс (Северна Ирландия) – Скендербеу (Албания. След първата среща албанците с Венцислав Христов в състава имат комфортна преднина от 4:1, реваншът е днес.


БЪЛГАРСКОTO УЧАСТИЕ В ЕВРОТУРНИРИТЕ - СЕЗОН 2015/16

"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015