Димитър Ангелов-Дучето заедно с още няколко български запалянковци са попаднали случайно сред албанска агитка, ликуваща след скандално прекратената евроквалификация в Белград снощи. Това съобщи пред БЛИЦ бившият шеф на Централния фенклуб на ЦСКА. Дучето и феновете се прибирали от Осло, където в понеделник вечерта националите загубиха с 1:2 от Норвегия.
 
“Тръгнахме с автомобили за Осло, но на връщане през Швеция стана лек инцидент на пътя. Наложи се да си хванем самолет от аерогарата в шведския град Малмьо. Понеже нямаше директен полет до София, се качихме на самолета за Скопие. Оттам се прибрахме у дома”, разказа Дучето.
 
“Кацнахме в македонската столица десетина минути преди полунощ. На летището в Скопие беше страшно. Попаднахме сред тълпа от фенове на албанския национален отбор. Да се чуди човек в столицата на Македония ли е или на Албания.
 
Всички вееха знамена, сред тях беше и същият флаг, заради който стана екшъна – този на Велика Албания. Запалянковците крещяха обидни думи срещу Сърбия. Псуваха, ругаеха, гледаха свирепо. Беше си страшничко, но на нас никой не ни е закачал. После и на една бензиностанция край Куманово видяхме същата картина – фенове със знамена пееха химна на Албания. Все едно бяха спечелили световната титла, а празненствата сякаш бяха не в Македония, а в Тирана”, завърши Димитър Ангелов.