Вратарят на Евертън и английския национален тим Джордан Пикфорд не се предпази от коронавируса, въпреки че съотборниците му се самоизолираха. "Карамелите" официално обявиха в петък, че поставят всички футболисти и целия щаб под карантина, след като човек от екипа е проявил симптомите на заразата. Въпреки това английският национал и новата му половинка Меган Дейвисън посетиха боксова гала вечер в Дърам, на която Пикфорд бе заснет да се забавлява, пийвайки бира.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Противно на написаното в някои вестници, не съм се самоизолирал. Миналата вечер бях на боксово събитие със семейството си. В последно време местният боксов клуб имаше проблеми и заедно с моите спонсори помагаме на клуба да си стъпи отново на краката. Тук тренират много бъдещи боксови надежди, на които бях обещал, че ще присъствам на събитието. Говорих с клубния лекар, който ми позволи да присъствам", оправда се Пикфорд.

Впоследствие от клуба публикуваха ново съобщение, в което потвърждават, че конкретното лице е изолирано и посъветваха останалите от екипа да стоят далеч от клубната база.