ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Нов скандал разтърси един от колосите на европейския футбол Байерн, който след серия от разочароващи резултати и дори бой в съблекалнята между Садио Мане и Лерой Сане е на път да остане без трофей този сезон. Сега пък в секс афера се замеси защитникът на баварците Люка Ернандес, който бе разкрит публично от жена му Амелия де ла Оса Йоренте. Самата тя обяви в социалните мрежи, че френският национал излиза с инфлуенсърката Кристина Бучино.

"Можете да спрете да играете двойна игра, Люка Ернандес. Давам ти го, Кристина Бучино", написа Амелия в "Инстаграм", където е изтрила всички снимки с футболиста.

За аферата на Ернандес говори фактът, че световният шампион с Франция от 2018 година коментира снимките на Бучино в социалната мрежа По информация на "Билд" той има и нов апартамент в жилищна сграда на отлично място в квартал Богенхаузен. Преди това семейството е живяло заедно в шикозното предградие Грюнвалд.

Люка и Амелия имат доста бурен брак, а в края на миналата година дори бяха в процес на развод. Всичко обаче беше стопирано и двамата обявиха, че отново са заедно. Сега обаче изглежда бракът им е към приключване.

„Люка, само не забравяй, че имаш и две деца, които изобщо не идваш да видиш“, написа Амелия в „Инстаграм“.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Този брачен спор почти сигурно е краят на една дива връзка, която почти завърши в затвора за французина. През есента на 2021 година Ернандес беше призован пред наказателния съд в Мадрид. Там получи шокиращата новина, че трябва да влезе доброволно в ареста до десет дни – иначе ще го издирват със заповед за арест. Причината е, че през февруари 2017 година спор между Ернандес и партньорката му Амелия доведе до юмручни схватки между двамата. Твърди се, че Йоренте е повредила след това колата на Ернандес, който беше изплатил 30-те часа общественополезен труд и глобата, която получи за това. Но не спази едногодишната забрана за контакти, след което му беше позволено да се доближава до Амелия само на 500 метра. Междувременно двойката се помири, дори се ожени и го отпразнува с обща почивка на Бахамите. През 2018 година прокуратурата все пак поиска една година лишаване от свобода. В крайна сметка Ернандес беше осъден на шест месеца.

Рекордната покупка на Байерн (дойде от Атлетико Мадрид през 2019 година за 80 милиона евро) подаде молба на 25 юни 2021 година присъдата затвор да бъде заменена с глоба – но обжалването беше отхвърлено.

Новата тръпка на футболиста Кристина Бучино е следвана от над 3 милиона души в "Инстаграм". Тя беше мишена на таблоидите и преди. Твърди се, че е имала връзки с Кристиано Роналдо, актьора Колин Фарел, както и бившия капитан на сръбския национален отбор и играч на Интер, Рома, Лацио и Манчестър Сити Александър Коларов.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК