Румънската красавица Михаела Тудор, който е бивша съпруга на Янис Зику, взривила телефона на нападателя с десетки еротични съобщения. Месец преди да премине в ЦСКА, бившият голмайстор на Тимишоара се раздели с брюнетката, след като дълго време бяха заедно. Последните клюки гласят, че отскоро Зику е свалил красива българка, но двамата упорито крият връзката си.
 
Още след пристигането на “червените” в Клуж, където тази вечер е мачът със Стяуа, Янис бил атакуван от доскорошната си изгора. Михаела първо поискала да се видят и била готова да измине разстоянието от Букурещ до Клуж. После го побъркала със sms-и, в които дала ход на безграничната си еротична фантазия, показвайки му достатъчно ясно, че иска отново да се съберат.
 
“Това малко или много разсейва Янис. Той обаче поне пред нас не показва, че е разконцентриран. Даже обеща да е на 100 процента готов довечера, за да накаже Стяуа. Зику обича много мачовете с румънския гранд и твърди, че те са му абонати. Надяваме се да е така и след 20,30 часа”, заявиха пред БЛИЦ източници от лагера на ЦСКА.