Треньорът на Царско село Любослав Пенев изрази радостта си след победата с 3:0 над Етър на старта на новото първенство. Специалистът обаче отправи и критики към футболистите си по повод поведението им след червения картон на Пламен Крачунов от Етър.

"Бяхме по-силни, докато не изгониха човек на Етър. След това те станаха сякаш по-добрите от нас. Честитих им на момчетата и им казах, че не можем да играем така. Ние сме с човек повече, не може така. След изгонването беше малко махленска работа. Доволен съм, но има неща, които трябва да се кажат. Трябва да играем по друг начин", коментира Пенев.

"Аз съм обективен човек, не им спестявам нищо на момчетата. Когато е добре, е добре, когато е зле, е зле. Да, правим си ние трудни нещата", продължи той. 

"Нов сезон и вече не мислим за предния. Останахме в efbet Лига и започваме добре, доволни сме. Някои играчи си тръгнаха, други дойдоха, това е. Рано е да правим сравнения. Ние сме отборът, който почива може би най-малко, но няма значение. Не мога да кажа в момента дали ще има нови футболисти", добави Любо Пенев.

efbet Лига - сезон 2020/2021