Треньорът на Царско село Любослав Пенев коментира равенството 2:2 срещу Ботев (Пловдив), при което тимът му изпусна победата в последния четвърт час след аванс от 2:0. Пенев подчерта, че тимът му има потенциал за класиране в топ 6, но не трябва да спира да работи.

"След 2:0 имахме още ситуации. Клишета, нали знаете, като не вкараш, ще ти вкарат - направихме добър мач, поздравявам момчетата, но това е игра на голове. Дали 2:0 е коварен резултат, или не, ние трябва да вкараме. Това е причината - да не я търсим другаде. Имахме две греди и при 2:0 ударихме греда и при 2:1 също. Ние можем да допуснем грешки, но сме по-добрият отбор и заслужавахме да победим", заяви наставникът на столичани.

"Трябва да работим във всички посоки. Трудът, който полагаме не трябва да бъде изтрит от съдиите. Имало дузпа, ама като не свири дузпа, да не компенсира после. Този целият труд, който се полага през седмицата отива някъде", сподели Пенев връщайки се към мача на "царете" срещу ЦСКА 1948.

"Ние трябва да работим. Нямаме претенции да ставаме първи, но имаме потенциал за шестицата. Изпуснахме много точки по наша вина, днешният мач е пример за това. Аз съм доволен, тактически отборът е много добре, но трябва да вкарваме повече. Може и нападателите ми да са малко притеснени, че правят пропуски, но аз постоянно ги мотивирам. Не можем да си заравяме главите и да се жалваме защо не става. Тренировки, тренировки и ще стане. Привлякохме добри футболисти, което е положително за тима и за момчетата. Ако няма конкуренция в тима, няма как да надграждат", завърши Пенев.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството