"Изгубихме Шифър!". Действието се развива петък, на 2 юни, в късния следобед. Конят Шифър успява да хвърли ездачката си и побягва заедно със седлото и юздата.

Мястото на инцидента е едно от многобройните ечемикови поля в близост до село Равно поле, Софийско. Конят успява да навлезе в река Лесновска, където е забелязан няколко пъти, със седлото все още на корема му.

Последната му снимка е от събота сутринта (в реката), в близост до голф игрището на с. Равно поле.

Забелязан е за последно в събота вечерта, в региона около село Мусачево. По последна информация, седлото все още е било на корема му.

Оттогава е в неизвестност.

Вече успява да избегне няколко опита за залавяне. Ако го видите, моля обадете се на посочените телефони и споделете локацията му. Не се опитвайте да го подгоните, защото ще избяга.

Плашлив е. Бял е като сняг. Отговаря на името Шифър.

Скита се някъде между Стара планина и околностите на Елин Пелин.

От днес започва издирването му с дрон. Три коли с доброволци обикалят района, но има нужда от още високопроходими коли, дронове.

Предложена е парична награда за безопасното му връщане, както и за всякаква информация, която ще доведе до залавянето му.

Някои коне прекарват целия си живот в работа. Този кон е член на едно българско семейство, което няма да се откаже в опитите си да го намери. Всякакво споделяне на тази публикация, би било от полза. Благодарим Ви!

Телефони за връзка: 

0898546992

0897261036 

0894317184

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук