Не веднъж сме ставали свидетели на хвърлени около казаните ненужни вещи. От книги до покъщнина. Подобен е случаят отпреди дни в София. Там мъж е забелязал огромно количество боклуци в жк. „Младост 3“ до блок 351б, пишат от Глас Нюз.

От публикувани от него кадри се виждат етажерка, матрак за старо леко на пружина, фотьойл както и всякакви други явно непотребни предмети.


В социалната мрежа публикацията предизвика дискусия. Авторът смята, че вероятно новодомци са отговорни за образувалото се сметище, други захванаха вечната тема – селяни и граждани.

Ясно е, че в панелните блокове можем да открием какво ли не. Акумулиращите печки и зиданите мивки вървяха ръка за ръка. Но както много други неща, и те остаряват и се превръщат в нефункционални. Нормално е при покупка на "нов дом", да искаме да направим подобрения. За да дойде новото, старото трябва да изчезне, но къде?

"Даваме определения за хората по действията им, след като имаш 80000 € за жилище ще дадеш 100 лв за контейнер за боклук. Дано повечето да направят като вас, тъпото стадо дойде от цяла България тук", пише авторът.

"Селянин или гражданин, няма никакво значение щом душата е свинска" - коментира друг.

Със сигурност какъвто и да е поводът за поредната "свинщина", оправдания трудно ще се намерят.

Кой според вас трябва да следи за подобни нередности, или може би трябва и малко съвест?