„Протестиращите, опънали палатките си на Орлов мост, вече се гаврят с нас. Гнусно е това, което ни причиняват“, така читатели на БЛИЦ, живеещи започнаха разказа си пред медията ни, за да споделят в какъв ужас са подложени вече няколко седмици.

БЛИЦ припомня, че палатковият лагер на протестиращите бе разчистен от спецакция в ранните часове на петък (7 август 2020 г.), но още вечерта демонстрантите отново се самонастаниха на Орлов мост и така парализираха движението в центъра на София.

„Да стоят там – добре! Видя се, че не искат да чуят никого и правят каквото са си наумили (или пък каквото някой им е казал), но нека да има някаква мярка в действията им.

По цяла нощ крещят, пият, музика слушат и какво ли не. Обаче това, което се случва в последните дни, вече е гнусно.

Нали уж са се барикадирали, за да не ги разчистят полицаите – какво мисля, че трябва. Та барикадирали са се с кашпи и пейки от района, обаче взеха и контейнерите за смет.

Всички кофи за отпадъци в района изчезнаха – окупираха ги.


Снимки: Булфото

Не само това – щом човек реши да си изхвърли боклука там те почват да крещят като обезумели. Щяло да им мирише и да не изхвърляме нищо там!


Снимка: Булфото

Е, как се живее така?! На тях да не им мирише, а аз какво – да държа боклука в нас, защото те са си присвоили кофите? Всичко живеещи в района сме изправени пред този гнусен ужас и арогантно поведение от страна на протестиращите“, споделиха софиянци пред БЛИЦ.

Най-сетне: Столичани на бунт срещу блокадите, настояват властите да разчистят безобразието

Те бяха категорични, че обмислят дори да се самоорганизират и да пуснат колективна молба до всички институции, за да се намери решение на проблема.

БЛИЦ припомня, че преди време медията ни писа що за гнусен ужас се заражда заради блокадите на Орлов мост. Както медията ни съобщи, демонстрантите, затапили центъра на София, категорично отказваха да пускат камионите на „Чистота“, за да изчистят боклуците в района.

Оказа се, че гнусната криза вече е факт.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

На [email protected] БЛИЦ очаква новини, снимки и видео от своите читатели в цяла България и по света