На 25 април (четвъртък) 2024 г. във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Стара планина“ и ул. „Трайчо Костов“, Горни Богров се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района между:

ул. „Трети март“, ул. „Васил Левски“, ул. „Кръста“ и ул. „Христо Ботев“, ул. „Воденицата“, ул. „Хемус“, ул. „Долна махала“, ул. „Шабаница“ и ул. „Ботунски път“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: на ул. „Трайчо Костов“ пред кметството.

На 25 април (четвъртък) 2024 г. във връзка с извършване на строителни-ремонтни дейности на ул. „Йордан Бакалов Стубел“, кв. „Манастирски ливади - изток“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на:

ул. „Йордан Бакалов Стубел“, ул. „Васил Стефанов“, ул. „Тодор Попов“ и ул. „Георги Тутев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Йордан Бакалов Стубел“ на кръстовището с ул. „Георги Тутев“.

На 25 април (четвъртък) 2024 г. във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Неделчо Бончев“, НПЗ Искър се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на:

ул. „Неделчо Бончев“, от №8 до бул. „Христофор Колумб“, ул. „Подполк. Васил Златарев“, ул. „Подпоручик Йордан Тодоров“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Неделчо Бончев“ на кръстовището с ул. „Подпоручик Йордан Тодоров“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.