След откровеното и смело интервю, което даде Дженифър Анистън за личния си живот, феновете на актрисата и Брад Пит отново повдигнаха въпроса: ще се съберат ли любимите им актьори? Медиите не престават да пишат за факта, че след развода на Брад отношенията между двамата бивши възлюбени са станали по-топли.
Близък приятел на холивудския актьор разсея надеждите на феновете: "Брад знае, че медиите винаги ще ги свързват с Джен и разбира, че често ще трябва да отговаря на въпроси, свързани с евентуалното им събиране. Такъв е животът на обществените личности, той се е примирил с това. "

Източникът споделя, че Пит няма да се върне при първата си съпруга: "Толкова много вода е изтекла от тогава. Той си спомня само изключително топлите моменти. Брад се отнася спокойно към въпросите на журналистите. Те са възрастни и могат да се справят с всичко. Ние всички не стоим на едно място и Брад също се движи напред".В същото време една от американските медии съобщи, че много скоро Пит и Анистън ще се съберат ... на снимачната площадка! Чакат ги централни роли в комедия, чието име още не е известно. Но те определено няма да играят влюбена двойка. Създателите на лентата са решили, че такъв актьорски състав ще затопли интереса към филма.

Превод и редакция: БЛИЦ