Хилда Казасян говори открито за любовта си със своя приятел Пламен, с когото имат общ бизнес с ресторанти.

"Много приятно върви връзката ни – спокойно, щастливо и хармонично. Най-ценното е, че всеки уважава и стимулира работата на другия. Безумно щастлива съм, че срещнах такъв мъж, защото тези хора наистина са рядкост", разкрива певицата пред Love style.

Преди години Пламен й подарил пръстен, но двамата не сключили брак, защото не искат да променят нещо, което е хубаво.

"Единствената причина, поради която бихме вдигнали сватба, е да направим купон за приятелите ни. Иначе не виждам потребност. И аз, и той сме се женили и имаме приказни деца", категорична е певицата.

Дъщеря й Надежда свири на пиано, а Хилда ще я остави сама да избере своя професионален път, защото не е амбициозен родител.

"При всички положения от това, което виждам, ще се занимава с нещо, свързано с изкуство. В нейната астрологична карта се вижда, че тя много ще пътува и за добро или за лошо има желание да учи в чужбина", казва още Казасян.

Хилда Казасян призна и че доста се забавлява с предложението за брак от актьора Димитър Рачков, който публично демонстрира желанието си да заживеят.

"Хубаво е на сцената винаги да правиш нещо ново, защото така е по-интересно не само за зрителите, но и за нас. А истината е, че в екипа всички сме приятели и просто се забавляваме", обяснява певицата пред Love style.

Относно това дали наистина бившият на Мария Игнатова няма шанс при нея, изпълнителката с усмивка коментира: "А-а-а, това никога не се знае"...