По време на престоя си у нас Ману Чао поискал разнообразно меню включващо единствено био продукти и местни ястия и напитки. В менюто на артиста и антуража му присъстват изобилие от пресни зеленчуци, сушени плодове, зехтин и маслини, био какао и мед.
В гримьорната си френско-испанският музикант държи да има 5 кг лимони, органично бяло и червено вино и задължително два литра домашна ракия.<br /> <br /> Пресните плодови сокове, сок от кокос и пълната забрана за присъствие на големи международни марки в продуктите, са също сред изискванията на Ману Чао за концерта в понеделник. <br /> <br /> Сред ястията, които Ману Чао и компания ще опитат в България, са шопска салата и пиле с ориз.<br /> <br /> По време на изпълнението на групата, на сцената ще има само вода със стайна температура, както и предварително подготвени стекове с вода за първите редове в публиката. <br /> <br /> Миленита с групата си Funky Miracle, &quot;Уикеда&quot; и реге DJ-я Lazy Face ще бъдат подгряващите изпълнители от българска страна в дългоочакваното събитие в понеделник.<br /> <br /> Вратите на зала &ldquo;Фестивална&rdquo; ще отворят за публика в 18:30ч. Деца до 7 годишна възраст ще влизат напълно безплатно, с придружител и попълнена декларация.<br /> <br /> Всички останали посетители под 18 години, трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. <br /> <br />