56-годишната американска супермоделка Полина Порижкова летува в Коста Рика, в курортна вила, собственост на нейния приятел. Местните красоти вдъхновиха Паулина за фотосесия и тя сподели откровените си снимки в Instagram.

Манекенката позира в изрязани бикини, седнала на дъсчена палуба край басейна. Паулина гледа в камерата с милата си лъчезарна усмивка. И ако не бяха светлосивите коси, които красавицата не се опитва да скрие, тогава нейната възраст би била просто невъзможна за отгатване.Абонатите дадоха повече от 50 хиляди харесвания за броени часове и бяха готови безкрайно да се възхищават на появата на своята фаворитка. Те се възхищаваха на стройната й, като на младо момиче, фигура, безупречна кожа за завист на всички.
 


Паулина Порижкова е американски супермодел, актриса и писателка от чешки произход. Тя участва в журито на America's Next Top Model и участва във фирмите  „Кървавият четвъртък“ на Скип Удс и "Аризонска мечта" на Eмир Kустурицa. 

През 2017 г. моделът се раздели с лидера на групата The Cars Рик Окасек, с когото бяха женени от 30 години. И през април, на церемонията по връчването на Оскар, тя обяви връзката си с американския режисьор и сценарист Аарон Соркин, пише Daily Mail.

Превод: БЛИЦ