Супермоделът Ирина Шейк, която многократно е определяна за най-сексапилната жена на света, може да не е от звездите, които публикуват всичко от ежедневието си, но пътите, в които споделя кадри - определено са запомнящи се, пише Труд бг. 


Красавицата, която има близо 15 милиона последователи в Инстаграм, успя да привлече вниманието и този път, показвайки архивни и доста пикантни кадри.

Пикантните архивни кадри, които 35-годишният руски модел сподели бързо събраха над 600 000 харесвания и стотици коментари, ако секси формите й не останаха незабелязани от феновете на женската красота. 

Кариерата на Ирина сега очевидно е на върха си: Тя редовно участва в модни списания и си сътрудничи с големи марки. Моделката наскоро призна, че пътят до върха не е бил лесен и се е наложило да разбие много стереотипи.

"Винаги са ме етикетирали: "Тя е само за Sports Illustrated, тя е твърде секси!"

Много пъти съм чувала в живота си: "Тя никога няма да работи със Стивън Мейзъл. Тя няма да е момиче на Burberry. Няма да лъжа - беше трудно да продължа напред и да покажа на хората, че всичко може", признава Шейк.


За да видите голите снимки на Ирина, използвайте стрелкичката в дясната страна на снимката.