Латино дивата Дженифър Лопес отново направи крачка напред и изненада всички с новия си ход. А именно певицата записа нов видеоклип към песента "In The Morning", и в него тя се появява както я майка родила.В новото, противоречиво видео, виждаме известната певица напълно гола с ангелски крила, а най-интимните й части от тялото са изложени на очите на милиони хора по света.

В моментите, когато става въпрос за едър план, красивата Лопес успява да прикрие гърдите, зърната и гениталиите си с умело обмислени пози, но все пак всичко е много провокативно и шокиращо.

Във видеото тя показва как изглежда като блондинка, а по време на кариерата й не сме имали възможност да я видим с този цвят на косата.

Между другото, Джей Ло сподели кратка вложка от видеото в своя профил в Instagram, обяснявайки нейната символика и посланието, което носи.

„Толкова съм развълнувана, че видеоклипът към тази песен е пред вас. Пълно е със символи за тъмна, едностранна връзка и знанието, че не можете да промените никого... Можете да промените само себе си! Разперете крилете си и стойте далеч от всеки, който не оценява всичко, което предлагате“, написа Дженифър в описанието.

Превод и редакция: БЛИЦ