Емануела води преговори с продуцентите на „ВИП Брадър“ да влезе за втора поредна година в шоуто, пише HotArena.
 
Екипът на най-гледаното риалити шоу отново искат звездата да влезе в Къщата, заради нейното атрактивно поведение и това, че в момента тя е певица №1 на родната чалга сцена.
 
Според запознати с преговорите, Емануела щяла да участва във формата само за две седмици, за което ще получи 100 бона. След това ще заеме мястото на коментатор в студийните серии на предаването.
 
Към фолк фурията обаче има едно условие: да извади на всеослушание всички тайни на бащата на детето й – Митко Динев. Тайни, от които щял да потъне в земята от срам.
 
И до днес единственото, което се помни от миналогодишния сезон на „ВИП Брадър“ е Емануела и режисираната й любовна схватка с Борислав Комсийски. Както и нейното култово напиване с надутия актьор Христо Живков. Това по-скоро съсипа неговия имидж, тъй като той се правеше на много принципен и със стабилен самоконтрол, което певицата разби на пух и прах и показа истинското му лице, след като се накъркаха. Точно защото тя е естествена мацка и прави това, което иска, без да й пука, продуцентите я искат пак.
 
В новия сезон освен сюжетната линия с Митко Динев, в ТВ ефира се очаква да се развие и нова, с далеч по-интересно лице. От няколко месеца се случва нещо между певицата и митичния Махмуд Йозджан. Миналата седмица дори Емануела беше в Истанбул и публикува снимки и видео как се забавлява като кралица в турския мегаполис.